Thursday, October 14, 2021

 Taiteillen luovasti -ryhmän Ruskaviikkojen haasteisiin tehtyjä juttuja 10/2021. Käytetty oikeita tuhkamarjapensaan ja puiden lehtiä. Ja alempana örmy pöllö arttiin.

Vanhan kirjan sivulle tehty ATC-kokoinen, jota työstäessä esiin nousikin osa taustatekstin lauseesta. Aito lehti, lautasliinaa, washeja.

ATC, lautasliinasta mod podgella, jossa oli teksti 'Home', kätevästi käännettyä toisin päin, ja aitoja lehtiä.

Tässä aitoja lehtiä liimailtuna mod podgella, tyttö oli vanha leima, jonka sateenvarjoa vähän muokkasin... näyttää nyt aivan sellaiselta, jota joskus käytin ison firman sisäpostilähettinä. Parkkipaikan toisella puolella olevassa konttorissa työskentelevät kertoivat aina ilahtuvansa, kun näkivät sateisena päivänä, että sieltä se sammakkotyttö taas tänne kohta tupsahtaa.

Lautasliinaa ja taustalla väritetty leima. Tässä servetissä myös siinä valkoisessa taustapaperissa oli haaleita lehtikuvioita.

****************************************************************

Ja saman ryhmän pöllöaiheiseen haasteeseen nopsasti tunnissa piirrelty ja väritelty, art journaliin kiinnitetty sivu, joka oli aiemmin siivotessa revennyt just sopivasti. Sain viimein uskallettua art journalin kasaamisen. 10/2021. Owen the Owl.





No comments:

Post a Comment