Thursday, October 14, 2021

Lisäilen tänne erinäisiä töitä viime vuosilta ja tältä vuodelta. Ei vain tule usein päivitettyä blogia, vaikka välillä olenkin askarrellut. Tauko näpertelyistäkin teki ihan hyvää, jotta taas on mukava jatkaa.
Tässä muutamia Distress Inkeillä maalattuja kissoja viime vuosilta.

Galaksikissa oli eka testaukseni, miten distress inkit toimivat vesivärien tavoin, töpötettynä suoraan tyynystä paperille tai levitettynä sormin tai siveltimellä. Ajattelin ensin vain testata galaksivaikutelmaa, mutta työ eteni itsekseen. Taustan violettipinkki on Oxide sprayta.
Tein tämän erään ryhmän haasteeseen, jossa aihesanoina olivat: värikäs, avain, sulka.


Tämäkin kissa tehty Distress inkeillä, korttina ystävälle.


Vannon, etten tee pelkkiä pastellisia töitä :D ... mutta tässä lisää pastelliaihetta, ohessa muutama vuosi sitten vaihtoon tehty pöllö-akvarelli. Vaihdon teemana oli pastelli, ja kortin saaja tykkää pöllöistä.

Tässä Distress inkeillä tehty pohja, ja haasteen aiheena oli CD- tai DVD-levyn käyttö kortissa. Päätin kulkea omaa polkuani ja rikoin levyn palasiksi, joista syntyi tällainen abstraktimpi kettu ja kuu.


Ja haasteeseen, jossa aihesanat olivat räväkkä, ruusu ja perhonen. Mallin inspiraatio netistä, itse piirretty kalligrafiatussilla.

Joulukortti kaverin perheelle, joilla on springerspanieli. Piirrosten inspiraationa netissä nähdyt leimasimet, tässä piirretty ja maalattu itse. (Hukkasin paremman kuvan jonnekin.)


Äidille ristipistona tehty Karjalan kukkilintu. Tällä tyylillä tehty ommel on samanlainen molemmin puolin ilman rumia lisälankoja.  Ja oma käsiala on aina vain ruma.😁







No comments:

Post a Comment